Nagrody
Trwa wczytywanie galerii
Ser Księżan OLD klinek produkowany jest według unikalnej receptury mistrzów serowarstwa z najlepszej jakości surowca pochodzącego z czystych ekologicznie terenów Podlasia. Swój wyjątkowy lekko pikantny i lekko ostry smak oraz aromat zawdzięcza czteromiesięcznemu okresowi dojrzewania w starannie dobranych warunkach. Jest skoncentrowanym źródłem składników odżywczych: łatwo przyswajalnego białka, wapnia i fosforu. Idealny na ekskluzywną deskę serów, wykwintne koreczki czy jako samodzielna przekąska.
Ser pleśniowy La Polle Camembert to klasyka w kategorii serów pleśniowych. Otrzymywany jest z mleka od krów karmionych paszami wolnymi od modyfikacji genetycznych (GMO), co potwierdzają badania laboratoryjne. Charakteryzuje się oryginalnym, wyrazistym, a jednocześnie delikatnym smakiem, aksamitną skórką ze szlachetnego gatunku pleśni oraz kremowym wnętrzem. Wyjątkowe walory smakowo-zapachowe sprawiają, że La Polle Camembert classic bez GMO ma szerokie zastosowanie kulinarne. Doskonały zarówno jako samodzielna przekąska, jak i składnik wielu dań mięsnych, rybnych, makaronów, pizzy, sosów, nadzienia do rolad i pierogów czy sałatek. Jest również idealny do panierowania, zapiekania i na wykwintną deskę serów.
Paluszki serowe MiaMu to pierwszy taki polski produkt na rynku. Ten ser w postaci pojedynczo pakowanych paluszków nie zawiera konserwantów, barwników i glutenu, wpisując się w trendy związane ze zdrowym odżywianiem. Paluszki serowe MiaMu są idealne nie tylko dla najmłodszych, ale dla konsumentów w każdym wieku, na każdą porę dnia i okazję. Atutem jest funkcjonalność opakowania: 4 osobno pakowane paluszki łatwe do rozdzielenia na pojedyncze porcje, co jest nie tylko gwarancją długotrwałej świeżości, ale również wygody.
Favita do smarowania to delikatny ser kanapkowy typu greckiego przygotowany na bazie sera solankowego podkreślony intensywnym dodatkiem czosnku niedźwiedziego. Produkt wyróżnia wygodne, atrakcyjne graficznie opakowanie i przede wszystkim forma: do smarowania, pozwalająca na codzienne użytkowanie - dzięki kremowej konsystencji jest idealna zarówno do smarowania pieczywa, jak i przygotowywania dipów, przekąsek, past kanapkowych i wytrawnych kremów.
DarPRO to fermentowany napój serwatkowy oparty na innowacyjnej technologii. Zawiera miliardy wyselekcjonowanych i szczegółowo przebadanych w Polsce, żywych bakterii Lactobacillus plantarum PL4, które naturalnie występują w przewodzie pokarmowym zdrowych ludzi i m.in. poprawiają funkcjonowanie przewodu pokarmowego czy wygaszają stany zapalne jelita. DarPRO zawiera również lekkostrawne białka serwatkowe i jest źródłem witamin z grupy B: witaminy B2 (ryboflawiny), m.in. pomagającej w utrzymaniu prawidłowego widzenia i przyczyniającej się do zmniejszania uczucia zmęczenia i znużenia, oraz witaminy B7 (biotyny), która m.in. pomaga zachować zdrową skórę i zdrowe włosy oraz przyczynia się do prawidłowego metabolizmu energetycznego.
Deliser to znany i lubiany smak w nowej odsłonie - ten delikatny, topiony serek twarogowy oferowany jest w innowacyjnej formie: w kosteczkach 17 g, idealnych do jednorazowego spożycia. Jest idealny na każdą okazję: pyszne śniadanie, szybką przekąskę, smaczny podwieczorek czy kolację. Polecany jest przede wszystkim do smarowania pieczywa, świetnie komponuje się ze świeżymi warzywami. Praktyczne opakowanie z 8 kostkami z możliwością łatwego otwierania sprawdzi się podczas wycieczki czy pikniku, a osobne pakowanie każdej kostki jest gwarancją długotrwałej świeżości.